ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ LED ΠΡΟΣΟΨΗΣ 300Χ40 - GRAPHONE SHOP

Για παραγγελίες καλέστε στο 2310789030
Καλάθι αγορών ( χωρίς ΦΠΑ )
Δωρεάν μεταφορικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ LED ΠΡΟΣΟΨΗΣ 300Χ40

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Ηλεκτρονική πινακίδα LED με μηνύματα, ώρα, θερμοκρασία, ημερομηνία.

Περιέχονται :

Ηλεκτρονική πινακίδα LED πρόσοψης 300Χ40 μονής όψης 1 τεμ.

Οι ηλεκτρονικές κυλιόμενες πινακίδες LED νέας γενιάς προσφέρονται ως μια οικονομική αλλά και αποδοτική λύση για τους φαρμακοποιούς που θέλουν να έχουν ένα μέσο για συνεχή προβολή των προϊόντων και των προσφορών τούς στο prοmotion της επιχείρησής τους.
Άμεση διαθεσιμότητα
1100.00 €(ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται)
Προσθήκη
  • Τιμή ανά τεμ. : 1100 € + ΦΠΑ 24%
  • Διάσταση 300X40 μονής όψης
  • Ποσότητα παραγγελίας 1 τεμάχιο
  • Προϊόν μεταποιήσιμο κατόπιν παραγγελίας
  • Παράδοση εντός 10-15 ημερών

Φωτισμός 6000 mcd P10 LED modules σε κάθετες σειρές. Ρύθμιση μέσω υπολογιστή WiFi. Οι ηλεκτρονικές κυλιόμενες πινακίδες LED νέας γενιάς προσφέρονται ως μια οικονομική αλλά και αποδοτική λύση για τους φαρμακοποιούς που θέλουν να έχουν ένα μέσο για συνεχή προβολή των προϊόντων και των προσφορών τούς στο prοmotion της επιχείρησής τους. Η τοποθέτηση της κυλιόμενης πινακίδας LED μπορεί να γίνει εσωτερικά ή εξωτερικά και είναι ορατή μέρα και νύχτα. Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή η τοποθέτηση της επιγραφής. Προτείνεται ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων ο οποίος θα λάβει οδηγίες από την εταιρεία μας.
Δείτε το βίντεο εδώ
ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΑΓΟΡΩΝ

Αγοράζοντας ηλεκτρονική επιγραφή πρόσοψης LED GREEN μονής όψης με μηνύματα διάστασης 300X40 έχετε άμεσο ανταποδοτικό κέρδος 300 πόντους. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να δείτε αναλυτικά όλα τα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε με την αγορά σας. Εάν επιλέξετε την προσφορά αυτή, μην ξεχάσετε να βάλετε το δώρο στο καλάθι.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Επιστροφή στο περιεχόμενο