ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ LED - GRAPHONE SHOP

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2310789030
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ LED

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Πίνακας ανακοινώσεων LED με μαρκαδόρους για προβολή προσφορών του φαρμακείου

Περιέχονται :

Πίνακας ανακοινώσεων LED με μαρκαδόρους 1 τεμ.

Ο φωτιζόμενος πίνακας γραφής είναι ένα ελκυστικό και εντυπωσιακό εργαλείο παρουσίασης προσφορών ή διαφόρων θεμάτων που θα τραβήξει αποτελεσματικά τη προσοχή των πελατών σας.
Άμεση διαθεσιμότητα
130.00 €(ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται)
Προσθήκη
  • Τιμή ανά τεμ. : 130 € + ΦΠΑ 24%
  • Διάσταση 60X80
  • Ποσότητα παραγγελίας 1 τεμάχιο
  • Έτοιμο προϊόν αποθήκης
  • Διαθεσιμότητα ανάλογη του αποθέματος
  • Παράδοση εντός 5-10 ημερών

      Ο φωτιζόμενος πίνακας γραφής είναι ένα ελκυστικό και εντυπωσιακό εργαλείο παρουσίασης προσφορών ή διαφόρων θεμάτων που θα τραβήξει αποτελεσματικά τη προσοχή των πελατών σας. Χρησιμοποιείται ευρέως σε φαρμακεία, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και πολλούς άλλους δημόσιους χώρους. Έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολος στη χρήση και να έχει μεγάλη αντοχή. Είναι το πιο ιδανικό και αποτελεσματικό μέσο για να προωθήσετε τις τρέχουσες προσφορές σας, εφόσον οι πελάτες συχνά μπαίνουν στον πειρασμό να παραγγείλουν αυτά που γράφτηκαν στον πίνακα, δεδομένου ότι αυτός αναβοσβήνει και αλλάζει χρώματα, τραβώντας την προσοχή τους.
      ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΑΓΟΡΩΝ

      Αγοράζοντας φωτειζόμενο πίνακα ανακοινώσεων LED για προσφορές διάστασης 60Χ80 έχετε άμεσο ανταποδοτικό κέρδος 40 πόντους. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να δείτε αναλυτικά όλα τα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε με την αγορά σας. Εάν επιλέξετε την προσφορά αυτή, μην ξεχάσετε να βάλετε το δώρο στο καλάθι.

      ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
      Επιστροφή στο περιεχόμενο