ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ SMARTLED 70X70 - GRAPHONE SHOP

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2310789030
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ SMARTLED 70X70

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Ηλεκτρονικός σταυρός SMARTLED 70 με έλεγχο των εφφέ από τηλεχειριστήριο.

Περιέχονται :

Ηλεκτρονικός σταυρός με εφφέ SMARTLED 70Χ70cm 1 τεμ.

Οι φωτεινοί σταυροί φαρμακείου SMARTLED70 μεσαίου μεγέθους αποτελούν το καλύτερο διαφημιστικό μέσο προβολής για κάθε φαρμακείο που θέλει να προσθέσει έναν LED σταυρό.
Άμεση διαθεσιμότητα
490.00 €(ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται)
Προσθήκη
  • Τιμή ανά τεμ. : 490 € + ΦΠΑ 24%
  • Διάσταση 70X70
  • Ποσότητα παραγγελίας 1 τεμάχιο
  • Προϊόν μεταποιήσιμο κατόπιν παραγγελίας
  • Παράδοση εντός 10-15 ημερών

Οι φωτεινοί σταυροί φαρμακείου SMARTLED70  μεσαίου μεγέθους αποτελούν το καλύτερο διαφημιστικό μέσο προβολής για κάθε φαρμακείο που θέλει να προσθέσει έναν LED σταυρό. Οι ηλεκτρονικοί σταυροί SMARTLED είναι ενεργειακά αποδοτικoί, εξαιρετικά φωτεινοί αλλά και σε συμφέρουσα τιμή. Αποτελούν απαραίτητο στοιχείο στον εξοπλισμό φαρμακείου. Ο συγκεκριμένος σταυρός κατασκευάζεται σύμφωνα με τα νομικό πλαίσιο που αναφέρεται σε σταυρούς 70cm. Κατασκευάζεται από υλικά άριστης ποιότητας, αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ φωτεινός και ορατός από απόσταση μέρα και νύχτα, διευκολύνοντας τους πελάτες να βρούν το φαρμακείο σας. Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή η τοποθέτηση του σταυρού. Προτείνεται ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων ο οποίος θα λάβει οδηγίες από την εταιρεία μας.
Δείτε το βίντεο του σταυρού εδώ
ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΑΓΟΡΩΝ

Αγοράζοντας ηλεκτρονικό σταυρό ηλεκτρονικό σταυρό SMARTLED διάστασης 70X70 έχετε άμεσο ανταποδοτικό κέρδος 200 πόντους. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να δείτε αναλυτικά όλα τα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε με την αγορά σας. Εάν επιλέξετε την προσφορά αυτή, μην ξεχάσετε να βάλετε το δώρο στο καλάθι.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Επιστροφή στο περιεχόμενο